Onze bezoekers

0 0 4 8 5 3
Users Today : 4
Total Users : 4853
Views Today : 34
Views This Month : 71
Views This Year : 6781
Total views : 18311

Terug naar de natuur.

Heb je nog nooit gekampeerd, heb je een hekel aan overnachten in een tentje, maar wil je toch een keer een weekendje fietsen en niet overnachten in een hotel, lees dan het onderstaande bericht.

Samen op pad met een Volkswagen Beach Camper!

Samen op pad met een Volkswagen Beach Camper! Wil jij een aantal dagen op pad met je fietsvrienden? Meld je dan nu aan bij Volkswagen Campers. Je krijgt dan gratis een aantal dagen een stoere Volkswagen California Beach tot je beschikking. De ideale thuisbasis, zowel voor als na het sporten. Neem gerust drie vrienden of vriendinnen mee, want de Beach biedt slaapruimte aan vier volwassenen (of twee volwassenen en drie kinderen) en is voorzien van alle gemakken, zoals een compacte keuken, een fietsenrek voor vier fietsen en een luifel.

Je hoeft alleen een leuke video te maken!
Er wordt maar één tegenprestatie gevraagd: bedenk een leuke bestemming of activiteit en maak een coole, originele video van de Beach met jullie sportieve activiteiten. Je krijgt een GoPro camera mee. Ontvangt jouw film straks de meeste likes, dan mag je een nog eens volle week op pad met de Beach!

Meld je nu aan!
Wil je op avontuur met de Beach en weten welke voorwaarden er daarbij gelden? kijk op http://www.volkswagencampers.nl/beachtour of via martijn.siegers@vwcampers.nl of 033-453 08 82.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.