Nieuwsbrief Toerclub Abcoude, 2014, nr. 7

TC-Abcoude-logo

Nieuwsbrief Toerclub Abcoude, 2014, nr.7

Het is hartje zomer. MTBVeel van onze leden zijn met vakantie, getuige de matige opkomst op de woensdagavonden- en zondagmorgen ritten. Veel nieuws hebben we dan ook niet, anders dan dat we een boeiende Tour de France hebben gezien. Niettemin, de trainingen blijven gewoon doorgaan en je bent nog steeds van harte welkom op de woensdagavond, aanvang 19.00 uur en de zondagmorgen aanvang 09.00 uur. Beide keren vertrekken we steeds vanaf de plek t/o Cafe De Eendracht in Abcoude.

Verrassingstocht

Vergeet niet dat op zondag 17 aug. 2014 er gewoon weer een verrassingstocht is. Het vertrek is om 09.00 uur t/o/ Cafe De Eendracht te Abcoude. Wij zoeken nog een vrijwilliger om de tocht te organiseren. Meld je graag aan bij een van de bestuursleden.Logo-PimBonstra

Seniorentocht

Weliswaar wat laat maar nog net op tijd:

Vrijdag 1 aug. aanvang 10.00 uur, vertrek De Angstelborch (aan het Dr. van Doornplein/Dorpszicht) te Abcoude, organiseert de TC Abcoude een seniorenrit voor 65 plussers. Jonger in leeftijd zijn ook van harte welkom. We vertrekken op een gewone fiets richting Loenersloot en rijden via Vreeland, Nigtevecht (koffiestop), Weesp, Het Gein weer naar huis. Wij zoeken nog een enkele begeleider die met Henk Hagen mee wil fietsen. Wij zien jullie graag morgen 1 aug. 2014.

NIEUWE CLUBKLEDING

Ja daar is ie weer, de nieuwe Bestelbon TCA kleding 2014, klik er op en vul de bon in met wat je nodig hebt. Print de bon uit en verstuur naar Jozien Vedder. Maak wederom gebruik van dit  prachtige aanbod dat weer verwezenlijkt kon worden dankzij Axel Koenders Fit – Service.

logo-axel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *