JUBILEUM TCA 40 JAAR

Beste leden,

Dit jaar bestaat de Toerclub Abcoude veertig jaar. Wij willen deze gelegenheid sportief én gezellig met zoveel mogelijk leden vieren. Wij hebben daarom het volgende programma bedacht:

’s Ochtends starten we om 10.00 uur (dus niet 9.00 uur!) bij De Eendracht met een gezamenlijke tocht van 80-100 km, in een plezierig tempo. Voor de duidelijkheid: deze tocht is alleen voor leden (niet de partners). Om 12.00 uur stoppen we voor een lunch in De Hoef. We verwachten rond 14.00 uur weer in Abcoude terug te zijn.

Vanaf 17.00 uur gaan we verder bij het Viscentrum – nu zijn partners ook van harte welkom! We gaan eerst borrelen en vanaf 18.00 uur zorgt onze cateraar voor lekkere dingen waarmee we onze buikjes vol kunnen eten. We gaan door tot ca. 23.00 uur.

Om niet al te veel op de kas te hoeven interen, vragen we – alléén voor degenen die bij de borrel en het diner aanwezig zijn – een bijdrage van € 10 per persoon. Wij rekenen op jullie begrip daarvoor.

Opgeven per mail via TC_Abcoude@hotmail.com

Ik doe wel/niet mee met de gezamenlijke fietstocht met lunch

Ik kom wel/niet naar de borrel met maaltijd. Ik kom dan met/zonder partner

We hopen natuurlijk dat je (samen met je partner) komt. Wij zien uit naar een gedenkwaardige dag, met mooi weer en veel gezelligheid!

Met feestelijke groeten,

De jubileumcommissie

2 Reacties op JUBILEUM TCA 40 JAAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *