Onze bezoekers

0 0 4 8 5 3
Users Today : 4
Total Users : 4853
Views Today : 34
Views This Month : 71
Views This Year : 6781
Total views : 18311

Grote aftellen voor IziRijders TFL 2015 is begonnen

Over drie maanden staan we aan de start voor de Tour for Life,de mooiste en indrukwekkendste etappekoers van Italië naar Nederland in 8 dagen. En eerlijk gezegd als sportieve tourrenners kijken we hier zeer naar uit!Naast onze sportieve prestaties, die niet mals zullen zijn, dienen we ook financieel een en ander bij elkaar te fietsen. Dit jaar is het goede doel Daniel den Hoed StichtingErasmus MC,voor gericht individueel onderzoek in de strijd tegen kanker.

Nu krijgen patiënten bij een bepaalde vorm van kanker dezelfde behandeling. Dit terwijl bekend is dat er grote verschillen bestaan in hoe individuele patiënten medicijnen verdragen en hoe tumoren er op reageren. Op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen wetenschappers onder andere in het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam hoogstaande behandelingen die precies passen bij de patiënt. Iedere patiënt het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur, voor een maximaal resultaat. Want iedere patiënt is anders. Deze aanpak heet Personalized medicine.

Op dit moment zijn we volop in training, rijden we vele kilometers, echter wel met de “handrem” erop (D1/D2 trainingszones). Onze piek (berg) ligt eind augustus /begin september tijdens TFL. Wat niet wegneemt, dat we onze naam geen eer aan zouden doen door af en toe een klap op te geven en de wegen in polders, heuvels en duinen onveilig te maken.

Dit voorjaar kenmerkte zich door de kou en regen! We kunnen op één hand tellen wanneer we in korte broek hebben gefietst. Wie niet door de griep was geveld, was kuchend en snotterend aan het fietsen.Hierbij kwamen de energierepen, gelletjes en recovery drankjesvan Duursport goed van pas.

 

 

We hebben mooie lussen gedraaid in de Hollandse Duinen, de Betuwe, de Utrechtse Heuvelrug en Limburg. De (fiets) vakanties staan geheel in teken van de TFL. De IziRijders laten niets aan het toeval over. De één inspecteert het parcours  in de Ardennen, Vogezen en de Jura, de andere fietst in de Alpen.

Onze BeneFietsavond, medio maart jl., was een groot succes. Tijdens deze gezellige avond met een wakingdiner, loterij en veilinghebben de IziRijders gezamenlijk ruim € 4000 opgehaald!

Nu we zo intensief bezig zijn met de voorbereiding zijn we ons meer en meer gaan verdiepen in training en voeding. Door bewuster te eten en gerichter te trainen vliegen de kilo’s eraf en komen we beter in balans voor onze ultieme prestatie. Tour for Life is een wedstrijd met jezelf, echter een tourtocht met de IziRijders. Samen de berg op, samen de berg af!

Willen jullie ons steunen ons goede doel te bereiken?

Doneer op www.tourforlife.nl>deelnemers>renners

Onze teamnaam is IZIRIDERS

Volg onze belevenissen op Facebook en Twitter @IziRijders

Binnenkort is onze site online: www.izirijders.nl

Sportieve groet, Rob van Rooijen

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.