Bezoekers

Hit Counter provided by Curio cabinets

Forum

Hier kan iedereen zijn reactie kwijt. Hou het a.u.b. netjes.

29 Reacties op Forum

  • Ik heb de Forum pagina wat aangepast, zodat berichten wat sneller geplaatst kunnen worden. Oude berichten, vooral geplaatst door Wim Verbree, moeten handmatig worden terug geplaatst. Omdat dit een nogal tijdrovende klus is, heb ik daarvan afgezien. Hopelijk wordt deze pagina nu wat vaker gebruikt voor het uitwisselen van gedachten over onze fietsclub.
    Verder heb ik laten uitschakelen dat ik voor plaatsing van elk bericht eerst toestemming moet geven. Ik vertrouw er op dat jullie de forumpagina niet gaan misbruiken met onwelvoeglijk taalgebruik.

  • Na een paar dagen van mail verkeer over dat de TC toch echt veiliger moet gaan rijden en de verkeersregels respecteren, zijn we woensdagavond met een flinke groep op pad gegaan voor ons zomerrondje. Na een stevig begin en met een aspirant lid in de groep werd er tot mijn verwondering heel fatsoenlijk gefietst. Soms nog wat verwarring van wel of niet op het fietspad, leken we wel op een club die zich voorbereide op het NK toerfietsen

  • In antwoord op Wim Verbree.
    Klopt. Het was een fijne training; goeie opkomst, goed tempo en de gevreesde regen bleef uit. Gemiddelde net iets boven de 30 per uur.
    NB de forumpagina werkt nog niet helemaal zo als ik graag zou willen. Ik probeer dat met behulp van Marco op te lossen. Ik zou graag zien dat je meteen op de forumdiscussie belandt en niet via een tussenstap. Misschien dat er dan vaker gebruik van wordt gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *